Vi leverer på hele Ærø
Levering næste dag
Gratis levering

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger


Stokkeby Gartneri
CVR-nr. 25513592
Stokkebyvej 4, 5970 Ærøskøbing
info@stokkeby.com
+4544188140

Betaling

Vi tager imod Dankort, Visa/Dankort og MobilePay. Vi tager ikke kortgebyrer.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Fragt

Vi leverer selv jeres bestilling. For køb op til 499,00kr er leveringsprisen 49kr. For køb over 499,00kr er leveringen gratis.

Vi leverer på hele Ærø hvilket er postnumrerne 5960 Marstal, 5970 Ærøskøbing og 5985 Søby.

Ordre som afgives inden kl. 12 kan leveres samme dag. Ordre afgivet efter kl. 12 leveres næste åbningsdag. Vi kan selvfølgelig også levere din ordre på en bestemt dato (dog ikke søndage).

I tilfælde af at modtager ikke er hjemme stiller vi varen så den er bedst muligt beskyttet mod vejr. Hvis detikke er muligt, at stille varen forsvarligt, tager vi varen med tilbage og informerer modtageren om at den kan afhentes på Stokkebyvej 4, 5970 Ærøskøbing. 

Fortrydelsesret

Vi ønsker selvfølgelig glade kunder så hvis blomsterne, eller andre varer, ikke lever op til dine forventning så ring til os, på 44188140, og så finder vi bestemt en løsning.

Hvis du fortryder dit køb er det vigtigt at du afbestiller på samme dag eller tidligt den dag buketten skal leveres

For friske blomster gælder flg:

Såfremt buketten er leveret kan fortrydelsesretten ikke længere anvendes. Grunden til dette er fordi blomster er fordærvelige varer, og derfor kan de ikke genbruges.

For alle andre varer end friske blomster gælder flg:

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@stokkeby.com eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at levere én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, henter vi gerne dine returvarer indenfor 14 dage. Friske blomster kan ikke returneres. 
 
Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.
 
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

Stokkeby Gartneri, Stokkebyvej 4, 5970 Ærøskøbing.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Vi henter også gerne din returvarer indenfor 14 dage.
Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

 

Varen sendes til:

Stokkeby Gartneri, Stokkebyvej 4, 5970 Ærøskøbing.
 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  
 
Personoplysningerne registreres hos Stokkeby Gartneri og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på www.stokkeby.com er Tavs Dokkedahl.


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@stokkeby.com

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Tavs Dokkedahl. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

 


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 16.11.2023

 

 

 

Standardfortrydelsesformular

Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende

 

Hent fortrydelsesformular